?>
Terug

Ga jij met me mee

Nieuwe singel zanger Mannes

Mannes is het nieuwe jaar gestart met de prachtige nieuwe singel " Ga jij met mij mee". Een lekker vrolijke en uptempo single die je van Mannes mag verwachten.

Het nummer is ontstaan bij Martin Sterken in de studio. We waren in de studio aan het luisteren voor nieuwe ideeën toen Martin plotseling achter zijn keyboard een leuke melodie begon te spelen en met een leuke verzonnen tekst begon te zingen en riep "dit is wat voor jouw Mannes"

Het nummer is te downloaden op alle downloadportals en te beluisteren via Spotify. Ook is er uiteraard weer een mooie video clip van gemaakt door TV Oranje Clips. Afgelopen jaar had Mannes vele optredens, op bruiloften, personeelsfeesten cafe's en elke denkbare gelegenheid waar Nederlandse muziek populair is hij hij zijn eigen stempel erop gezet. Daarnaast heeft hij plannen om nog meer te gaan daveren in Nederland muziekland. Mannes kiest daarom voor een beroepsmatige benadering.

 Als Mannes op het podium staat, dan straalt hij één en al gezelligheid uit! Ook ben ik trots en blij met mijn geluidsman Henk de draaier.

Liefs Mannes