?>

Nieuws

Bekijk hier alle nieuwsberichten.

Nieuwe Plaat!!

Lieve vrienden!
Begin Januari. Komt me splinternieuwe plaat uit!
Ik vind het een Superrr nummer zijn geworden!
SUPERRRRR TROTSSS !!!  klik en Lees verder.
Met speciale Dank aan Henri van Velzen, Alice Rorije, William ten Kate, en natuurlijk me allerbeste maat en geluidsman Henk de Draaier.

En niet te vergeten het mooiste café van Zwolle ONS CAFÉ Bernard Pater! Iedereeen SUPERRRR BEDANKT.
En niet te vergeten de door productie Martin Sterken!
Liefs Mannes .

Piratenfeest bij "Cafe Cheers" in Sneek

Succesvolle Albumpresentatie Toen & Nu

Mooie optredens bij album presentatie zanger Mannes

Afgelopen zaterdag 13 januari 2018 is het nieuwe Album Toen & Nu gepresenteerd door zanger Mannes. Er was een zeer grote opkomst van fans en liefhebbers van de muziek van Mannes.

De sfeer was prima en iedereen genoot van de prachtige nieuwe nummers van het Album Toen & Nu. Samen met alle liefhebbers hebben we van de albumpresentaite een groot Feest gemaakt,

Dank voor de gastoptredens

Er waren ook gastoptredens die verzorgd werden door Patrick van Eijk, Bjorn Blok Sydney Bischoff, Tinus Hoekstra, Harm Wolters, Joey Kramer.

Het was een en al gezelligheid met mooie nummers gespeeld door de artiesten. Bedankt hiervoor.

Boeken Zanger Mannes bij henk de Draaier

U kunt zanger Mannes boeken voor uw feest. Bel Henk de Draaier 06- 254 010 30

Mannes brengt eerbetoon aan Willem van Slooten

Nieuwe single Mannes is uit.

Zwolle - maart 2017

"Wie zegt mij welterusten" is de titel van de nieuwe plaat van Mannes. Het lied is een eerbetoon aan de vorig jaar, veel te vroeg overleden geluidsman Willem van Slooten. Willem was een goedlachse, vriendelijke man die iedere artiest op zijn gemak wist te stellen. Willem was ook nauw betrokken bij de opname van het nummer,maar hij heeft helaas het eindresultaat zelf nooit kunnen beluisteren.

Het nummer is afgemixt door Martin Sterken. Mannes zingt het nummer op onnavolgbare wijze en met veel gevoel. Het lied is geschreven door Ans Horst. Een prachtig gevoelige ballade met een tekst die iedereen die weet wat liefde is, zal aanspreken. 

 

Mannes en Django Wagner samen in de media markt Apeldoorn.

De nieuwe zomersingle van Mannes is al weer een tijdje uit. Overal in het land krijgt Mannes positieve reacties op de plaat. Wie Manners binnenkort live met dit liedje wil zien optreden kan op 26 augustus a.s. naar de Media Markt in Apeldoorn. Mannes treedt daar op om 17:00u. Hij is gevraagd door Django Wagner  om de mensen alvast in de juiste stemming te brengen. Django zal om 18:00u optreden. Dus wie zin heeft in een heerlijk Nederlandstalig feestje, met twee ras-artiesten moet op 26 augustus a.s. om 17:00u in de Media Markt te Apeldoorn zijn!

Clip is klaar!

Juli 2016.

De videoclip van de nieuwe single staat inmiddels online. De clip is bij alle TV stations geupload. We hopen dat deze goed in de smaak zal vallen bij de TV makers. "En waarom niet?" vragen we ons af. Het is een vrolijke clip geworden, het liedje is prachtig en het nummer is weer geheel in die speciale, geheel eigen stijl gezongen.  

Nieuwe single

Nu op downloadshops en streaming: De nieuwe single van Mannes, getiteld "Omdat de zon schijnt!" http://www.zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=1172836 De videoclip komt er aan !!

Mannes bij 3FM

Mannes was in de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 januari te gast bij 3 FM. Precies om half 5 in de ochtend mocht Mannes zijn nieuwe single live de ether in slingeren. In het programma "De orde van de nacht" was zijn hit "Een nieuw begin" voor het eerst op de nationale radio te beluisteren.

 
De uitzending valt hier terug te luisteren:
http://m.3fm.nl/mobiel/programma/6033/de-orde-van-de-nacht

Een nieuw begin

De nieuwe single van Mannes die 1 november 2015 verscheen, wordt overal goed ontvangen.  De plaat met als titel ‘Een nieuw begin’ lijkt de doorbraak voor Mannes te worden. Het is een vrolijk nummer dat perfect past bij de goedlachse Zwolse zanger. 

Het liedje is geschreven en geproduceerd door Martin Sterken 

Een grappig feit is dat het liedje is bedacht in een snackbar. Bij aankomst bij de studio in Valthermond ging Mannes samen met producer Martin nog snel even wat eten in de snackbar om de hoek. “We gingen zitten, boem bats, daar was’ie.”, lacht Mannes. Hij vervolgt: “Hij zette zo in één keer een leuke tekst neer.”.

De tekst van ‘Een nieuw begin’ beschrijft in zekere mate de leefstijl van Mannes. “Ik ben ook jong geweest”, legt hij uit. Naast de tekst, is ook de stijl van de muziek aan de wensen van Mannes aangepast. Omdat hij een zanger is die feest wil maken, moet zijn nieuwe single ook voor een feestje kunnen zorgen. Een vrolijk nummer waarop de mensen meteen kunnen reageren. En dat is gelukt!

CD Presentatie

Zondag 1 november presenteerde Mannes in café de Kastelein te Epe zijn nieuwe single.
Er waren gast optredens van o.a. Harm Wolters, Roxanne van Driel en Remco Dijk.
"Een nieuw begin"is geschreven en geproduceerd door Martin Sterken, die verantwoordelijk is voor talloze tophits zoals bijv. "De ring" van Winnie Bouma. Dit keer is het een feestelijk nummer waarbij niemand stil kan blijven zitten of staan. Als dit nummer wordt gedraaid ben je als luisteraar bijna gedwongen om mee te doen want het nummer heeft een 100% feestgehalte!