?>

Nieuws

Bekijk hier alle nieuwsberichten.

Nieuws!Binnenkort opname nieuwe singel.

Opname nieuwe singel zanger Mannes.

Deze maand op 25 oktober wordt de nieuwe singel van zanger Mannes opgenomen.

Wat en hoe de titel gaat heten is nog "Geheim" hou de website ien de facebook pagina van zanger Mannes in de gaten. En er volgt nog meer nieuws! binnenkort.

http://www.facebook.com/zangerMannes

Sluit ik mijn ogen

De nieuwe singel van Mannes: 'Sluit ik mijn ogen'.

Na het succes van de single ‘Breng Mij Haar Terug’ werd er reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe single van Mannes. Deze is nu een feit en heet ‘Sluit Ik Mijn Ogen’.

Manfred Jongenelis is verantwoordelijk voor de kristalheldere productie, en ‘Sluit Ik Mijn Ogen’ is een prachtige single geworden.

Mannes’ goede vrienden Harm Wolters en manager Henk de Draaier hebben achter de schermen volop meegeholpen met de totstandkoming van deze nieuwe release.

‘Sluit Ik Mijn Ogen’ is de eerste single op Mannes’ nieuwe label CD Hamster Music en hiermee heeft Mannes zijn team compleet om zijn carrière naar een hoger plan te tillen.

De tekst handelt over moederliefde, waardoor deze single naadloos aansluit bij de komende moederdag op 9 mei a.s.

Casper Janssen Music Promotion verzorgt de plugging/ promotie en deze release zal ondersteund worden met een passende videoclip.

Deze is gefilmd door de Clipfabriek en is te zien hieronder en op alle bekende clipkanalen.

Breng mij haar terug

Zanger Mannes uit Zwolle komt na de moeilijke Corona crisis met een prachtig nieuw nummer “Breng mij haar terug”, geschreven door Jaman.

Op een dag werd ik gebeld door Jaman en Michael van JM Music en ze vertelde mij dat ze wel een heel mooi liedje samen hadden
geschreven voor mij, een echt Mannes liedje zeiden ze.
Ik heb direct gebeld met mijn manager en tevens geluidsman Henk de Draaier en zijn daarheen gegaan.

Wat ik toen al hoorde dat was niet normaal, echt een nummer waar ik gelijk verliefd op was, natuurlijk wilde ik deze uitbrengen,
we hebben een afspraak gemaakt bij Manfred Jongenelis en hebben het nummer ingezongen.

Ja u leest het goed, ik werk momenteel met een geheel nieuw team om mij heen, alleen mijn manager is gebleven,
ik wilde toch eens verder kijken, vandaar dat ik met JM Music in zee ben gegaan, kijken of deze mij nog een stapje hoger kunnen brengen.
Ik ben al zoveel jaren bezig en wil eens wat anders.

Wat het liedje betreft, ik hoorde later het eindresultaat van mijn nieuwe single en ik was echt even stil,
het was nog mooier geworden dan ik zelf had verwacht.
Mensen om mij heen die het al gehoord hebben zeggen dit is niet normaal, wat mooi. Aldus een trotse Mannes.

 

Zanger Mannes gaat naar JM Music Olst

Wij verwelkomen de man achter de Hit: Braziliaanse Nachten in de stal van JM Music.In 2020 gaan er mooie dingen uitkomen van deze Topper en gaan we werken aan een nieuwe eigen sound.

Lady blue

Dat mannen niet naar vrouwen luisteren kan wat Mannes betreft naar het rijk der fabelen worden verwezen. Hij doelt daarmee op de tip die hij van z’n vrouw kreeg om het in 1975 gelanceerde lied “Lady in Blue” van Joe Dolan in een Nederlandstalige variant uit te brengen. Ook z’n zwager vond dat een geweldig idee. Mannes dook meteen achter de laptop om het desbetreffende lied te beluisteren.

‘Ik was gelijk onder de indruk van de mooie melodielijn. Omdat ik al vele jaren met Henri van Velzen en Martin Sterken samenwerk, bracht ik de mannen op de hoogte van mijn plan, of liever gezegd het idee van mijn vrouw en zwager, om hier een hedendaagse versie van uit te brengen. Martin heeft de track compleet verbouwd en heeft bovendien een prachtige tekst geschreven. Het gaat over een meisje in een blauwe jurk die zich eenzaam voelt. Op een feestje kom ik haar tegen en probeert haar te versieren?..’, onthult Mannes.

Net zoals de originele versie begint “Lady Blue” vrij rustig. Met invloeden van een Gypsy gitaar wordt het tempo opgevoerd tot een feestplaat van jewelste. ‘Ik ben er zo blij mee. Vooral de blazers maken de productie compleet. Het is een mooi vervolg op ‘Braziliaanse nachten’, aldus Mannes.

In de videoclip die opgenomen is door William ten Kate wordt de verhaallijn uiteraard uitgebeeld. “Lady Bue” verschijnt op het HVV label en is vanaf 11 oktober 2019 verkrijgbaar.

Carnaval met Tinus & friends zaterdag 2 maart Doetinchem

Zaterdag 2 maart in Doetinchem Carnaval.

Gassss erop wie zijn erbij Rinus Werrens, Mannes Bel, Tinus Hoekstra, Ravi Munoz, Sjoerd Mertens, Elz Bakker

Misschien tot dan!!

 

Ga jij met me mee

Mannes is het nieuwe jaar gestart met de prachtige nieuwe singel " Ga jij met mij mee". Een lekker vrolijke en uptempo single die je van Mannes mag verwachten.

Het nummer is ontstaan bij Martin Sterken in de studio. We waren in de studio aan het luisteren voor nieuwe ideeën toen Martin plotseling achter zijn keyboard een leuke melodie begon te spelen en met een leuke verzonnen tekst begon te zingen en riep "dit is wat voor jouw Mannes"

Het nummer is te downloaden op alle downloadportals en te beluisteren via Spotify. Ook is er uiteraard weer een mooie video clip van gemaakt door TV Oranje Clips. Afgelopen jaar had Mannes vele optredens, op bruiloften, personeelsfeesten cafe's en elke denkbare gelegenheid waar Nederlandse muziek populair is hij hij zijn eigen stempel erop gezet. Daarnaast heeft hij plannen om nog meer te gaan daveren in Nederland muziekland. Mannes kiest daarom voor een beroepsmatige benadering.

 Als Mannes op het podium staat, dan straalt hij één en al gezelligheid uit! Ook ben ik trots en blij met mijn geluidsman Henk de draaier.

Liefs Mannes

Nieuwe Plaat!!

Lieve vrienden!
Begin Januari. Komt me splinternieuwe plaat uit!
Ik vind het een Superrr nummer zijn geworden!
SUPERRRRR TROTSSS !!! 
Met speciale Dank aan Henri van Velzen, Alice Rorije, William ten Kate, en natuurlijk me allerbeste maat en geluidsman Henk de Draaier.

En niet te vergeten het mooiste café van Zwolle ONS CAFÉ Bernard Pater! Iedereeen SUPERRRR BEDANKT.
En niet te vergeten de door productie Martin Sterken!
Liefs Mannes .

Succesvolle Albumpresentatie Toen & Nu

Afgelopen zaterdag 13 januari 2018 is het nieuwe Album Toen & Nu gepresenteerd door zanger Mannes. Er was een zeer grote opkomst van fans en liefhebbers van de muziek van Mannes.

De sfeer was prima en iedereen genoot van de prachtige nieuwe nummers van het Album Toen & Nu. Samen met alle liefhebbers hebben we van de albumpresentaite een groot Feest gemaakt,

Dank voor de gastoptredens

Er waren ook gastoptredens die verzorgd werden door Patrick van Eijk, Bjorn Blok Sydney Bischoff, Tinus Hoekstra, Harm Wolters, Joey Kramer.

Het was een en al gezelligheid met mooie nummers gespeeld door de artiesten. Bedankt hiervoor.

Boeken Zanger Mannes bij henk de Draaier

U kunt zanger Mannes boeken voor uw feest. Bel Henk de Draaier 06- 254 010 30

Mannes brengt eerbetoon aan Willem van Slooten

Nieuwe single Mannes is uit.

Zwolle - maart 2017

"Wie zegt mij welterusten" is de titel van de nieuwe plaat van Mannes.

Het lied is een eerbetoon aan de vorig jaar, veel te vroeg overleden geluidsman Willem van Slooten. Willem was een goedlachse, vriendelijke man die iedere artiest op zijn gemak wist te stellen. Willem was ook nauw betrokken bij de opname van het nummer,maar hij heeft helaas het eindresultaat zelf nooit kunnen beluisteren. Het nummer is afgemixt door Martin Sterken. Mannes zingt het nummer op onnavolgbare wijze en met veel gevoel. Het lied is geschreven door Ans Horst. Een prachtig gevoelige ballade met een tekst die iedereen die weet wat liefde is, zal aanspreken

.